Francuska komedija “Coexister“ reditelja Fabrisa Ebua, koji je ujedno i producirao i igrao jednu od glavnih uloga, stiže u domaće bioskope 21. juna. Film o muzičkoj grupi koju čine sveštenik za kog će se ispostaviti da preterano morališe, rabin sklon opojnim sredstvima i imam poročan u svakom mogućem smislu, predstavlja priču o prijateljstvu i ljubavi. Bend slavi različitost na svakom nivou, a ova kombinacija obećava dobru zabavu! Ja sam pre svega humorista i čini me srećnim kada odem u salu i čujem publiku kako se smeje. S druge strane, trudio sam se da unesem emociju i da se odvojim od komičnih elemenata.

Ponekad bih uspeo da se ubedim da se treba prepustiti emocijama, jer ovo je takođe film o prijateljstvu i ljubavi. Voleo bih da ljudi zapamte smešne situacije, ali takođe i priču o jednom prijateljstvu, rekao je Ebua.

Nikolas, muzički producent, da bi opstao u poslu, formira muzički bend kog čine sveštenik za kog će se ispostaviti da preterano morališe, rabin sklon opojnim sredstvima i imam poročan u svakom mogućem smislu. Bend slavi različitost na svakom nivou, a ova kombinacija obećava dobru zabavu!<<  Januar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..