Muzikon bioskop 16. i 17. februara 2018. - Kamerni orkestar Muzikon u okviru koncertne sezone Hypercube organizuje besplatni kratki filmski festival “Muzikon bioskop” – koji će se tokom dva dana održati u galeriji Polet i u holu zadužbine Ilije M. Kolarca. Posetioci će imati priliku da pogledaju filmove “Mo’ better blues” (16.02./ 17h / galerija Polet), “Round Midnight” (16.02. / 19h / galerija Polet) i dokumentarac o Leonardu Bernstein-u “Larger than life” (17.02. /18:30h / hol Kolarca).

Pored projekcija filmova, u subotu će u holu Kolarca biti predstavljena I multimedijalna interaktivna instalacija – Ground piano - igrica namenjena ljubiteljima muzike koji kroz igru mogu da nauče najpoznatije melodije klasične muzike.
“Muzikon bioskop” će se održavati pred svaki koncert u okviru sezone Hypercube, prikazujući publici filmove koji su tematski vezani za program koncerta. Ovo je jedna od gerilskih akcija orkestra Muzikon, organizovana u cilju promocije klasične muzike, kao I koncerta posvećenom jazz stvaralaštvu, koji će se održati 22. Februara na Kolarcu.<<  Januar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..