Dozvoli i drugima da te čuju. Prijavi se!

Dozvoli i drugima da te čuju. Prijavi se!
uto, 30. maj 2017 - čet, 31. avgust 2017

Obaveštavamo vas da će se treći po redu Festival „MusicTest“ održati tokom poslednjeg kvartala 2017. Autore, neafirmisane pojednice i bendove iz oblasti pop, rok i rep muzike, očekuje sedam audicija iz kojih će se izdvojiti 21 bend za polufinale i devet za finale. Ostaje tri pobednika, po jedan iz svakog žanra a nagrada je snimanje albuma i spota. Dakle, ako ste punoletni, imate bar jednu autorsku pesmu, stvarate u okviru benda ili kao pojedinac i to ima boju pop, rok ili rep muzike, prijavite se i učestvujte u avanturi.

Za razliku od drugih takmičenja, ovde se ceni kreativnost i sloboda stvaranja te ćete tako dobiti mogućnost da izgradite sebe, ali i da se družite sa svojim muzičkim uzorima. Kako kroz audicije, kada će vas ne samo ocenjivati nego i davati konstruktivne savete tako i poslednje dve večeri kada dovodimo poznate bendove sa kojima najtalentovaniji dele stejdž i adrenalin.

Izađite na scenu i osetite vajb. Lako je, obrazac za prijavu nalazi se na našoj oficijelnoj stranici: musictest.org gde možete naći i sve informacije o Festivalu.

Napomena: Maloletni takmičari na audicijama nastupaju uz prisustvo roditelja.<<  April 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne