ARTAN LILI U SUSRET PROLEĆU @U klubu Fest!

ARTAN LILI U SUSRET PROLEĆU @U klubu Fest!
sub, 2. mart 2019
Beograd,

Nakon rasprodatih novogodišnjih koncerata u Beogradu, zemlji i regionu Artan Lili najavljuju ekskluzivni klupski koncert, na metar od publike, u susret proleću- u subotu 2. marta 2019.godine u legendarnom zemunskom klubu FEST! “Nije nas bilo tačno godinu dana u FESTU i imamo puno razloga za svirku: završili smo drugi album koji promovišemo novim singl/spotom "Na mišiće" i drago nam je što nastavljamo druženje sa našom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom" ističu članovi popularne beogradske četvorke. Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković  i Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova.

Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu.

“Srce na terenu uvek kad je gusto!  VIDIMO SE!” poručuju članovi benda Artan Lili i dodaju da ne treba da  propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima za žurku, kakvo će se desiti 2.marta 2019.godine u zemunskom Festu.
 
Kao gosti na koncertu će nastupiti sjajni negotinsko-niški trio SickTer.
 
Podsećamo da su ulaznice za prošlogodišnji koncert bile rasporodate nekoliko dana pre koncerta i preporučujemo da požurite: u pretprodaji su u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 RSD.


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  Maj 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..