Predstavljanje knjige u Štark Areni: “Um je najjači afrodizijak” Marka Burazora

Predstavljanje knjige u Štark Areni: “Um je najjači afrodizijak” Marka Burazora
uto, 16. oktobar 2018, 18:00 h
Beograd,

Po prvi put u Štark Areni održaće se promocija jedne knjige: u utorak 16. oktobra u velikoj sali Press Centra arene poslovni konsultant i autor na temu neverbalne komunikacije, Marko Burazor, predstaviće svoju najnoviju knjigu “Um je najjači afrodizijak” (izdavačke kuće “Draslar”). Promocija počinje u 18:00, ulaz je 109 - istok. Pored same knjige fokus će biti i na gostima, međunarodno priznatim konsultantima iz različitih oblasti, koji će na panelu govoriti o neverbalnoj komunikaciji i motivaciji. Ulaz je slobodan.

Učesnici događaja biće: Takaši Kimura – poslovni konsultant iz Japana,  Lidija Maričić – direktorka Finesa edukativnog centra, Stela Karl Ćosić - executive & leadership coach, Vesna Opavski, digitalna umetnica i predavač o internet komunikaciji i Marko Burazor – autor.

“Um je najjači afrodizijak” je knjiga koja daje praktične alate i smernice u vezi sa temama kao što su motivacija, uspeh, lični razvoj, govor tela... Marko Burazor je karijeru razvijao kroz ugledne korporacije a nastavio je kao poslovni konsultant i autor i predavač o neverbalnoj komunikaciji; partner je na projektu “Poslovna znanja”.  Prvu knjigu “Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)” objavio je  2012. godine , a naredne godine objavljuje knjigu “Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)”. Jedan je od autora u knjizi “Tip of the Week #1” iz  2016. godine.


Dom sindikata
Trg Nikole Pašića 5/a, Beograd
<<  Jun 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..