IRON MAIDEN NA VELIKOJ EVROPSKOJ TURNEJI 2018.

IRON MAIDEN NA VELIKOJ EVROPSKOJ TURNEJI 2018.
uto, 24. jul 2018

Legendarni bend "Iron Maiden" nakon izuzetno uspešne svetske turneje 2016/2017, u okviru promocije njihovog 16. studijskog albuma The Book of Souls, kreće ponovo na put u 2018. godini, s nizom arena i festivalskih nastupa po Evropi. Turneju pod nazivom: Legacy of The Beast započeće u Talinu, u Estoniji 26. maja, a završiti u O2 Areni u Londonu 10. avgusta 2018. Na svojoj najnovijoj velikoj turneji, ovaj legendarni sastav posetiće i naš komšiluk 24. jula 2018. kada će nastupati u Zagrebu.

Kompletan raspored evropske turneje možete pogledati ovde a očekuje se da će se nastaviti i u 2019.

Koncept turneje “The Legacy Of The Beast” inspirisan je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija će obuhvatati niz različitih, ali međusobno povezanih "svetova", koji će, u cilju postizanja raznolikosti, pratiti set listu velikog broja hitova iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma.

Menadžer Maidena, Rod Smallwood detaljnije objašnjava:

“Kao što naši fanovi znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Bruce i Adrian ponovno pridružili Maidenu, kombinujući turneje na kojima sviramo muziku s novih albuma i tzv. “History/Hits” turneje. Mi uživamo u radu na ovaj način iz mnogo razloga, između ostalog i zato što bend ima priliku da svira kako nove tako i starije hitove, za koje znamo da publika uvek želi da ih čuje.”

“Temu ove “History/Hits” turneje odlučili smo da baziramo na nasleđu imena “Legacy Of The Beast”, koje savršeno služi svrsi, dajući nam prostor da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem! Trenutno ne želim previše da otkrijem ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo da ćemo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj.”

Prodaja ulaznica za većinu koncerata počinje u petak 24. novembra.

Za više informacija molimo vas da posetite: ironmaiden.com

Kao uvek, postojaće i ekskluzivna pretprodaja za članove Fan Cluba, koja počinje u ponedjeljak 20. novembra.

Ulaznice za koncert u Zagrebu potražite putem linka: www.eventim.hr/hr od 24. novembra 2017.

<<  Februar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    
   

Putopisi, Intervjui..