BAFE: Otvorene regionalne prijave za mlade modne dizajnere

BAFE: Otvorene regionalne prijave za mlade modne dizajnere
čet, 21. jun 2018 - ned, 15. jul 2018

Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni poziv za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 15. septembra 2018. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Slovenije i Srbije. Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog maja realizuje TRINAESTI put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada. 

Prijava bi trebalo da sadrži CV autora i skice modne kolekcije u JPG ili PDF formatu. Skice moraju biti iz kolekcije koja ce biti predstavljena na sledecem BAFE u. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2018” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 
KANDIDATI KOJI SE PRIJAVE OD TRENUTKA OBJAVLJIVANJA KONKURSA PA SVE DO 15. JULA IMAJU PRAVO NA 20% NA UČEŠĆE na ovogodišnjem decembarskom „Balkan Art Fashion Event”- u. 
 
BAFE je u dvanaest prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. “Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već šestu godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.

 
BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i devanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.
 
 
TRINAESTI BAFE biće održan 7, 8 i 9 DECEMBRA u našem najpoznatijem istorijskom kulturnom centru SKC u Beogradu, u kome je ova manifestacija već bila održana.

<<  Februar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    
   

Putopisi, Intervjui..