Šesti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu, StandUpFest 2016, održaće se od 6 – 9. oktobra u Dvorani Doma Sindikata i klubu komedije Ben Akiba. Glavni program odvija se 7. i 8. oktobra u Velikoj Dvorani Doma Sindikata, dok je za prateći program  6. i 9. oktobra rezervisan klub Ben Akiba. Kao i svake godine, na festivalu učestvuju neki od najboljih komičara iz Srbije i regiona, sa novim, neizvođenim nastupima. Prvog dana festivala u klubu komedije  Ben Akiba, održaće se Otvoreni mikrofon za sve koji žele da se bave stand up komedijom.

Potragom za novim kolegama otvorićemo festival, a zatim prelazimo u Dom Sindikata, gde nastupaju komičari koji pune sale širom regiona. Međunarodno veče, 8. oktobra, na programu ima dve najbolje komičarke iz Hrvatske i Slovenije, ali i gosta iz Velike Britanije.
Program festivala:

6. oktobar: Otvaranje festivala - 20:45h
Ben Akiba comedy club & bar

Otvoreni mikrofon vol. 10

Program vodi: Jelena Radanović (Standup.rs)

Ovo je jubilarni 10. Otvoreni mikrofon u organizaciji Standup.rs. Prvi Otvoreni mikrofon održan je 4. novembra 2010. godine i tada je pobednik bio Aleksandar Perišić, komičar organizacije Standup.rs i stalni je član “prve petorke” Standup.rs-a u kojoj su Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović i Nikola Silić.

7. oktobar - 20:00h
Dvorana Doma Sindikata

Program vodi : Aleksandar Perišić

Saško Kocev (MK)

Nikola Silić

Jelena Radanović

Srđan Dinčić

Nesha Bridges

8. oktobar - 20:00h
Dvorana Doma Sindikata

Program vodi: Ana Zlatanović

Martina Ipša (SLO)

Marina Orsag (HR)

Stephen K Amos (UK)

9. oktobar - 20:45h
Ben Akiba comedy club & bar

Veče 4 komičara:

Radomir Nestorović, Nenad Stefanovski, Miloš Radojković i Marko Dejanović (HR/BiH)

Zatvaranje festivala & after party

Prodaja karata počinje 1. septembra.

 
Info o prodaji OVDE

<<  Maj 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne